Wat is de waarde van ons geld?

Waar je vroeger nog een bolletje ijs kon kopen voor 1 euro bij de ijsboer om de hoek, moet je er tegenwoordig met gemak 1,50 voor neertellen. Over de benzineprijs zal ik maar niet beginnen.

Ook sta ik elke week weer bij de kassa van de supermarkt en verbaas ik me weer hoeveel geld ik moet betalen voor alleen al de noodzakelijke dingen en dan doe ik nog niet eens heel gek.

Waar gaan we heen met de inflatie? Hoe kunnen we ons hoofd boven water houden als al die prijzen maar blijven stijgen. Hoe kunnen we zekerheid inbouwen dat de belangrijke dingen betaalbaar blijven.

De huizenprijzen stijgen. Het is dan ook heel erg belangrijk om ons huis goed te blijven onderhouden, want wanneer er achterstallig onderhoud ontstaat rijzen de kosten helemaal de pan uit en wordt ons huis veel minder waard.

Een heel goede oplossing voor het waarde behoud van je eigen huis is een onderhoudsabonnement.

  • Je weet nu al wat je de komende 10 jaar gaat betalen.
  • De maandprijs staat vast
  • Er wordt tien jaar garantie gegeven.
  • Geen zorgen meer of de schilder wel langskomt want je staat al voor de komende 10 jaar ingepland.
  • Geen tijd meer verspillen aan het vergelijken van offertes en bezoekjes voor opnemen van het schilderwerk
  • Een huis die altijd super strak in de verf zit.

Hoe fantastisch is dat. En het mooie komt nog: Je kunt het gewoon vanuit je luie stoel aanvragen. Je gaat naar de website www.eigenhuisschilderplan.nl je vult een formulier in. Misschien moet je nog heel even uit je stoel komen om een rondje om je mooie huis te lopen en een paar foto’s te maken van elke gevel. Als je deze meestuurt ontvang je binnen 48 uur een offerte van ons. Geen gedoe.

Eigenhuischilderplan.nl is bedacht door De Nooy Schilders sinds 1754. Dus aan ervaring geen gebrek 🙂

Wees verstandig en houdt uw uitgaven inzichtelijk!

Zoeken per provincie

Groningen
Friesland
Overijssel
Zeeland