Vakantiegeld, waar besteedt u het?

Ontvangt u binnenkort vakantiegeld? Waar gaat u het aan besteden?

Misschien heeft u het vakantiegeld al ontvangen, of krijgt u het binnenkort. Wellicht gebruikt u het om lekker op vakantie te gaan. Maar uit onderzoek is gebleken dat in 2022 bijna 70% nog geen bestemming had voor het vakantiegeld. Dat is best een grote groep.

Eigen huis Schilderplan vakantiegeldMisschien eens goed om er over na te denken waar u deze welkome aanvulling van dit jaar, en misschien ook vorig jaar, voor kunt gaan gebruiken. En dan op een manier dat het ook nog eens zijn waarde behoud.

Het geld parkeren op de spaarrekening, geeft al tijden geen waarde vermeerdering. Investeren op de beurs? Dat is erg onzeker. Cryptomunten? Dat gaat nou ook niet zo lekker…

Wat is dan een goede plek om het vakantiegeld in te investeren? Het ligt voor de hand; uw eigen huis.

De afgelopen jaren is gebleken, als er ergens geld mee verdient kan worden, dan is dat met uw eigen huis. Het behoudt zijn waarde, en door goed onderhoud wordt die zelfs verhoogd.

Wilt u dat uw vakantiegeld zijn waarde behoud? 

Overweeg dan het Eigenhuis Schilderplan. Het onderhoud schilderwerk is dan gewoon geregeld. Voor jarenlang verzekerd van goed schilderwerk. En dat, na de nulbeurt, ook nog eens voor een vast maandbedrag. Het moment van uitvoeren staat vast en wordt gedaan door professionele vak schilders. Zij hebben allemaal het 1754-keurmerk en zijn lid van onze Eigenhuis Schilder Vereniging. En ook als u in de toekomst overweegt om te verhuizen, is het Eigenhuis Schilderplan gemakkelijk over te dragen.

Kortom u weet waar u aan toe bent de komende jaren. Regel het nu, voor er geen schilder meer te krijgen is. Hier leest u meer over hoe het Eigenhuis Schilderplan in zijn werk gaat.

En nog een voordeel, iedere nieuwe abonnee ontvangt bij opdracht een voucher voor winterschilderwerk t.w.v. € 175,-

Wilt u meer blogs lezen van Jeroen? Dat kan!

Slecht binnenwerk beinvloedt uw buiten schilderwerk | Op pad met Eigenhuis Schildercoach Jeroen | Bent u #samensterk met uw buren? | Kwaliteit van schilderwerk, wat is dat nu? | Schilderabonnement daar zit ik toch voor altijd aan vast? | Om je vingers bij af te lakken, de Eigenhuis Schilder Spies

Zoeken per provincie

Groningen
Friesland
Overijssel
Zeeland