Waarom uw schilderwerk nu prioriteit moet hebben?

Het begint al heel jong. Op het schoolbord in de rechterhoek staan alle namen op een rij. Er zijn meer dan 10 namen voor je en dan ben jij aan de beurt met je spreekbeurt. Jouw naam staat bovenaan: Eerst nog meivakantie, twee vrije weken, geen prioriteit dus.
Het voornemen is er, op tijd beginnen, maar naarmate de tijd verstrijkt was het toch leuker om met dat vriendje af te spreken of lekker tv te kijken. De twee weken vakantie zijn voorbij gevlogen en alles moet nog op het laatste moment gebeuren.

Dit verschijnsel verdwijnt meestal niet na onze kindertijd. Er zijn maar weinig mensen die geen uitstelgedrag vertonen. Op iedere schouder zit een blij aapje die het stuur wil overnemen. Dit aapje wil alleen voor de korte termijn plezier en denkt niet na over de gevolgen. Dieren hebben hier geen last van. Een hond die constant blij is en niet nadenkt over morgen levert doorgaans geen problemen op. Echter voor ons als mensen is dat een andere kwestie. Van ons wordt verwacht dat we vooruit denken en onze deadlines halen.

Die deadlines zijn voor ons belangrijk. Dat blije aapje is maar voor een ding bang en dat is het paniekmonster. Je kent dat gevoel wel. Wanneer deadlines in de buurt komen ontstaat paniek dat nu daadwerkelijk iets gerealiseerd moet worden.

Maak uw schilderwerk prioriteit nummer 1

Als er geen prioriteit is, zijn we geneigd om veel dingen uit te stellen. Een van die dingen is het schilderwerk. Dat gedoe: het uitzoeken van een schilder, je verdiepen in offertes en vervolgens de keuze maken. Als je mocht kiezen zou je liever iets anders doen. Los van het gedoe levert het uitstellen van schilderwerk ook nog hogere kosten op, door bijvoorbeeld houtrot. Het huis goed onderhouden is belangrijk en voorkomt veel onvoorziene kosten. Nog langer uitstellen zou betekenen dat houtrot kan ontstaan en dat de woning in waarde daalt.

Voordelen schilderabonnement

Wanneer u kiest voor een schilderabonnement heeft u de komende tien jaar geen last meer van uitstelgedrag:

  • Volledig ontzorgd
  • De zekerheid dat de schilder op tijd is
  • Kleinere kans op houtrot, dus weinig extra kosten
  • 100% garantie op schilderwerk
  • Geld altijd veilig via Stichting Beheer Derdengelden

Op die manier kunt u het aapje op uw schouder, met betrekking tot schilderwerk, eraf halen en uw eigen stuur weer overnemen. Stop met ouderwets schilderen zorg voor zekerheid.

Stel het niet te lang uit. Voor dit jaar zijn er nog beperkte plekken beschikbaar om het schilderwerk uit te voeren. Dus wees er snel bij!

Zoeken per provincie

Groningen
Friesland
Overijssel
Zeeland