Soorten schilderwerk

Soorten schilderwerk

Laat u uw huis schilderen door Eigenhuis Schilderplan, dan heeft u de keuze uit diverse soorten schilderwerk. Hierbij kunt u denken aan binnenschilderwerk en buitenschilderwerk. Beide soorten zijn verschillend en bij beide soorten schilderwerk hanteren onze schilders dan ook een andere aanpak. Wij vertellen u graag meer over de verschillen tussen buiten- en binnenschilderwerk en wat wij op dit gebied voor u kunnen betekenen.

Binnenschilderwerk

Heet u binnenschilderwerk dat u wilt laten overschilderen of opnieuw wenst aan te brengen, dan kunt u het beste om de 7 jaar nieuw schilderwerk laten verrichten. Echter zullen trappen of trapleuningen eerder en vaker van onderhoud moeten worden voorzien dan bijvoorbeeld kozijnen en binnendeuren. U kunt uw binnenschilderwerk zelf doen of uitbesteden aan een specialist. Met laatstgenoemde bent u wel zeker van een mooi en strak eindresultaat. Merkt u dat uw oude schilderwerk aan het afbladderen is of uw muren aan het verkleuren zijn of over vochtvlekken beschikken, dan kunt u het beste een professional schildersbedrijf zoals Eigenhuis Schilderplan inzetten. Wij kunnen niet alleen uw binnenmuren schilderen, maar ook uw plafond, trap en trapleuning, binnenkozijnen en binnendeuren onder handen nemen. Voor al uw binnenschilderwerk bent u bij ons op de juiste plek.

Buitenschilderwerk

Buitenschilderwerk is weer compleet wat anders dan binnenschilderwerk. Omdat er in Nederland sprake is van wisselende weersomstandigheden, dient u uw buitenschilderwerk vaker te onderhouden en schoon te maken. Dit moet minimaal om de 5 jaar gebeuren. Buitenschilderwerk is vaak belangrijker voor een huis dan binnenschilderwerk. Zo krijgt uw woning van buitenaf niet alleen een mooie uitstraling. Het schilderwerk biedt tevens een beschermende functie voor onderdelen van uw huis. Door ervoor te zorgen dat u uw buitenschilderwerk goed onderhoud, zal uw woning beter tegen water en vocht beschermd zijn en verlengt u de levensduur van uw gevel, kozijnen en buitendeuren. Onze gecertificeerde schilders leveren professioneel buitenschilderwerk af. Vraag ons gerust naar onze mogelijkheden voor uw buitenschilderwerk.

Zet Eigenhuis Schilderplan in voor uw diverse soorten schilderwerk

Wilt u diverse soorten schilderwerk laten verrichten of een schilder inzetten voor uw binnenschilderwerk of buitenschilderwerk? Kies dan voor de schilders van Eigenhuis Schilderplan en neem direct contact met ons op. Wij staan voor kwaliteit en leveren snel het gewenste schilderwerk af. U kunt ons bereiken via 0342 – 444 110 of een mail sturen naar info@eigenhuisschilderplan.nl. Ook indien u nog vragen heeft over onze service, staan wij u graag te woord. Onze schilders komen graag diverse soorten schilderwerk bij u op locatie uitvoeren!

Zoeken per provincie

Groningen
Friesland
Overijssel
Zeeland