Schildervereniging Eigenhuisschilderplan

Schildervereniging in de regio

Eigenhuis Schilderplan is dé schildersvereniging in uw regio. Wij laten graag een professional bij u langs komen om u persoonlijk te adviseren met oog voor kwaliteit, duurzaamheid en een aantrekkelijke prijs. Bij Eigenhuis Schilderplan richten we ons op klanten door heel Nederland. Dus of u nu uit Voorthuizen, Eindhoven of Amsterdam komt, wij nemen graag al het schilderwerk aan uw eigen woning voor u uit handen zodat u jarenlang kunt genieten van een mooie en frisse uitstraling voor uw woning.

 

Over Eigenhuisschilderplan

Eigenhuisschilderplan is een veelzijdige schildervereniging uit Voorthuizen waar vakbekwame professionele schilders elkaar vinden voor periodiek onderhoud van diverse schilderwerken. Eigenhuis Schilderplan is een initiatief van De Nooy Meesterschilders sinds 1754 uit Voorthuizen Professioneel schilderwerk uitvoeren doen we dus al bijna 270 jaar, door heel Nederland.

Bij ons kunt u terecht voor zowel binnen- als buitenschilderwerk, nieuwbouw, renovatie en (periodiek) onderhoud. Voor iedere Eigenhuis bezitter in Nederland.

Wanneer u ervoor kiest om uw schilderwerk uit te besteden via ons, kunt u er zeker van zijn dat u een kwalitatief resultaat tegemoet zult zien.

 

Heldere communicatie

Bij Eigenhuisschilderplan hechten wij waarde aan korte en heldere correspondentie. Of het om een kleine opdracht of grote opdracht gaat; u heeft bij ons altijd te maken met één deskundig en duidelijk aanspreekpunt. Tijdens de klus vinden wij het uiterst belangrijk dat er een goede onderlinge communicatie plaatsvindt tussen de klant en de Eigenhuisschilderplan coach. En dat is waar wij voor zorgen.

Wij werken alleen samen met de beste schilders

Voor uw woning of pand is alleen het beste genoeg. Daarom selecteren wij bij Eigenhuisschilderplan zeer zorgvuldig schildersbedrijven in het hele land om een samenwerking mee aan te gaan. Zo kunnen wij u garanderen dat uw woning of pand wordt geschilderd en onderhouden door een professionele schilder met vakbekwaamheid. 

 

Kies voor slim onderhoud met een abonnement

De onderhoudskosten van uw woning kunnen aardig oplopen als u schilderwerk uitstelt. Om dit te voorkomen kunt u kiezen voor schilder abonnement van Eigenhuisschilderplan. Door middel van periodiek onderhoud zorgen wij ervoor dat uw woning voor tien jaar lang onderhouden blijft in het schilderwerk en er altijd goed bij staat.  Uw woning is tenslotte een kostbaar bezit en daarvan wilt u zorgeloos kunnen genieten. Klik hier om direct een offerte aan te vragen, vrijblijvend en al binnen drie dagen kunt u een reactie verwachten.

Zoeken per provincie

Groningen
Friesland
Overijssel
Zeeland