Van bezit naar gebruik. Daarom een schilderabonnement!

Van bezit naar gebruik. Daarom een schilderabonnement!

Vroeger betaalde u in één keer voor de nieuwe auto, het afsluiten van een hypotheek en de schilder… Fijn, want dan was u er gelijk vanaf. Minder fijn als het budget even niet aanwezig is of u het geld liever aan andere zaken zou willen uitgeven op dat moment. Ook was de hypotheekadviseur na het afsluiten van een hypotheek niet meer betrokken bij uw situatie. Dat is natuurlijk niet handig omdat uw situatie steeds verandert en er ook in de hypotheekwereld steeds dingen veranderen waar u ook niet van op de hoogte bent (of wilt blijven omdat het uw interesse niet heeft). Daarom hebben veel mensen tegenwoordig een abonnement op een hypotheekadviseur. Zo is het ook met schilderwerk aan uw woning! Het schilderen blijft nog te vaak een eenmalige schilderbeurt, terwijl dit helemaal niet logisch is! Uw woning vraagt continu onderhoud.

Uit verschillende artikelen blijkt bovendien dat steeds meer mensen niet meer zitten te wachten op bezit maar op gebruik.  Zo wordt er tegenwoordig al veel gebruik gemaakt van het fenomeen delen van je auto met de hele straat. In dit volgende artikel is de nieuwe manier van gebruik terug te lezen.

 

Waarom een schilderabonnement?

Er zijn een aantal logische redenen te noemen om te kiezen voor een schilderabonnement. Hieronder hebben we een aantal voordelen omschreven die een eenmalige schilderbeurt niet heeft.

  1. Schilderabonnement biedt continuïteit in onderhoud: Iedere dag is er leven in en om uw woning. Uw partner, kinderen en huisdier werken, spelen en werken in uw woning. Daarnaast is uw woning prooi van de elementen. Natuurlijk wist u dat al en daarom laat u uw huis onderhouden, vaak met een eenmalige schilderbeurt. Maar vervolgens bent u alsnog verantwoordelijk voor het verdere onderhoud en de planning daarvan.
  1. Schilderabonnement is waardebehoud van uw woning:  U heeft wel iets beters te doen dan zicht druk maken over het schilderwerk. Dit kan dan ook eenvoudiger! Een schilderabonnement van Eigenhuis Schilderplan neemt u zorgen volledig weg. Dankzij de meerjarenplanning is het altijd duidelijk wanneer uw woning het onderhoud krijgt dat het verdient. Dit wordt door Eigenhuis Schilderplan beheerd waardoor u zich geen zorgen meer hoeft te maken over de uitvoering. Het schilderwerk vindt altijd op tijd plaatst, waardoor het schilderwerk kwalitatief beter onderhouden wordt. Dit levert waardebehoud voor uw woning op.
  1. Schilderabonnement is voordeliger: Met het schilderabonnement bespaart u ook in kosten. Bij eenmalig schilderwerk is de kans aanwezig dat u het werk uitstelt omdat het geen prioriteit heeft voor u op dat moment en u liever een nieuwe bank koopt. Door uitstel van de onderhoudswerkzaamheden wordt het schilderwerk alleen maar duurder. Met een schilderabonnement is de kans dan ook minder groot op uitstel. En door het schilderabonnement heeft u niet iedere keer die hoge uitgaven voor het buitenschilderwerk. Door middel van het vaste maandbedrag worden de kosten verspreid. Hierdoor kunt u genieten van een optimaal onderhouden woning!

Kortom met een schilderabonnement kunt u genieten van andere dingen en hoeft u zich geen zorgen meer te maken over het onderhoud aan uw woning. U heeft vast wel belangrijkere dingen waar u uw tijd goed voor kunt benutten! Op deze pagina leest u alle voordelen.

Nog maar weinig schilders bieden zulke voordelen voor de woningeigenaar. Wij wel! Heeft u interesse in een schilderabonnement met een vast en laag maandbedrag welke u iedere maand kunt opzeggen? Doe de postcodecheck en u weet direct waar u aan toe bent. Heeft u een vraag? U kunt ons ook altijd bereiken op 0342 444110.

Zoeken per provincie

Groningen
Friesland
Overijssel
Zeeland