Kwaliteit van schilderwerk, wat is dat nu?

Veel bedrijven roepen het: “Wij leveren de beste kwaliteit!” Dat is fijn en mooi. Maar wat zegt dat, die “beste kwaliteit” als veel bedrijven het noemen? En ligt kwaliteit van schilderwerk voor iedere klant op hetzelfde niveau?

Wij hebben bij Eigenhuis Schilderplan en De Nooy Schilders al vaak over kwaliteit gesproken. Als je al meer dan 265 jaar bestaat, mag je dan zo arrogant zijn om te zeggen dat je kwaliteit levert? Misschien wel. Anders hadden we het waarschijnlijk niet zo lang volgehouden.

Vaak gaat het bij kwaliteit over hoogwaardiger, goedkoper of sneller. En veiliger, gezonder of helemaal van deze tijd, duurzamer. En dan niet alleen in het afgeleverde schilderwerk, maar ook over processen, planning en vaak, heel vaak over kwaliteit in communicatie.

Maar wat maakt je dan onderscheidend? Als velen zeggen dat er kwaliteit geleverd wordt?

Wat maakt nu echt het verschil in kwaliteit van schilderwerk?

In mijn ogen lever je kwaliteit als je voldoet aan de verwachtingen van de klant. Of nog beter, die verwachting overtreft. Om dat waar te kunnen maken, is het belangrijk om goed te weten welke verwachtingen er bij de klanten zijn.

Een praktijkvoorbeeld.

Stelt u zich voor, het is een van de eerste zonnige dagen in maart. U zit lekker in dat windstille hoekje in de zon en dan ziet u dat uw woning toe is aan een schilderbeurt. Maar het was toch nog niet zo lang geleden? Even terugzoeken, Oeps… toch alweer 7 jaar terug. Nu bent u eigenlijk te laat en is er flink wat voorwerk te doen.

Dan begint weer die zoektocht naar de juiste schilder. U heeft er een aantal gebeld, maar de ene geen tijd. De ander belt niet terug. De derde is wel langs geweest, maar u heeft nooit een offerte gekregen. Uw frustratie bereikt zo langzamerhand een kookpunt. Uiteindelijk vind u toch een schilder. Na veel vijven en zessen is uw woning aan het einde van het jaar eindelijk geschilderd. Er is nauwelijks aan uw verwachtingen voldaan, maar uw huis is wel geschilderd.

Kan dat ook anders?

Een paar jaar later. Zo´n zelfde zonnige dag en windstil hoekje. En uw woning is weer aan een schilderbeurt toe. U denkt gelijk aan de frustratie van een paar jaar geleden. Dat nooit meer. U wilt het voor langere tijd gewoon goed geregeld hebben. Daar biedt Eigenhuis Schilderplan de oplossing. Gemakkelijk vanuit huis kunt u een offerte aanvragen.

  • Online doet u de Postcodecheck en voegt foto’s van uw huis toe. 5 minuten werk.
  • Uw Eigenhuis Schildercoach neemt contact met u op om uw aanvraag te bespreken.
  • Binnen 3 dagen is het geregeld. U heeft een offerte met onderhoudsplan op maat.
  • Na uw akkoord komt de schilder het werk uitvoeren.
  • Iedere 3 jaar keert hij automatisch weer terug voor onderhoud. Zonder dat u er iets voor hoeft te doen!
  • Zorgeloos verzekerd van goed schilderwerk.

Geregeld, wij hebben voldaan aan uw verwachting. En dat 10 jaar lang.

Wilt u een korte samenvatting over hoe het Eigenhuis Schilderplan nu precies werkt? Klik dan op de foto.Schema Eigenhuis Schilderplan

 

Herkent u dit in verwachting rondom schilderwerk? Dan kunnen wij aan die verwachting voldoen en de kwaliteit leveren die u wenst. En met onze jarenlange ervaring, kunnen we hem misschien wel overtreffen.

Tot snel, aan de telefoon. 😉

Zoeken per provincie

Groningen
Friesland
Overijssel
Zeeland