Koningsdag wordt Woningsdag

Heeft u het al gehoord? Ons geliefde Koningsdag door het Coronavirus nu Woningsdag, dus laten we thuis zelf de slingers ophangen en er het beste van maken. Want wat zou Koningsdag weer een feest worden. Vrolijke mensen in feestelijke kleding, mooie festiviteiten, de stralende zon en een land wat samen één is.

Wat doet u met woningsdag?

Koningsdag krijgt dit jaar een andere invulling. We zijn op Koningsdag op ons huis aangewezen door de maatregelen van de overheid. Geen kleedjesmarkt, geen festiviteiten en geen blije kinderen die thuiskomen omdat ze twee weken vakantie hebben. Nee we zitten inmiddels al meerdere weken thuis, dus dat gevoel zal toch anders zijn.

Daarnaast is voor sommige mensen de meivakantie tevens de eerste zonvakantie van het jaar. Minstens een kwart miljoen Nederlanders gaan in de meivakantie naar de zon. Er zit dus geen strandvakantie naar Spanje in het verschiet. Terwijl het met afstand de meest populaire bestemming is voor de meivakantie.

De bekroning op uw woning

Normaal gesproken geeft 48% van de Nederlands vakantiegeld uit aan vakanties. Dat zal dit jaar toch anders zijn met alle maatregelen. Hoe mooi zou het dus zijn dat u op Woningsdag een deel van het vakantiegeld investeert in uw woning? Door schilderwerk uit te laten voeren behoudt u niet alleen de waarde van uw woning. U profiteert ook nog na Woningsdag van hout dat strak in de lak staat.

Wilt u op Woningsdag profiteren van extra korting? Reageert u voor 1 mei dan krijgt u de laatste 3 maanden gratis van het schilder abonnement tijdens de voorjaarsactie. Dus wilt u de bekroning op uw woning? Kies dan voor een Eigenhuis Schilderplan. Met een vast maandbedrag weet u jarenlang waar u financieel aan toe bent op het gebied van schilderwerk. U komt dus niet meer voor verrassingen te staan en houdt nog meer geld over voor leuke dingen als de maatregelen worden versoepeld. Doe de Postcodecheck en vraag vrijblijvend een offerte aan. Ook dat kunt u gewoon vanuit huis.

Zoeken per provincie

Groningen
Friesland
Overijssel
Zeeland