Kom in actie!

Het is lente! De perfecte tijd om naar buiten te gaan. Trek jij je wandelschoenen aan voor Stapril? Of kom jij op een andere manier in actie voor vergeten kinderen? https://www.hetvergetenkind.nl/help-mee/als-particulier/kom-in-actie

 

Wij van Eigenhuis Schilderplan dragen het mooie doel “Het vergeten kind” een warm hart toe. Wij zijn van mening dat als je de kinderen met alle liefde en aandacht op laat groeien, ze daar nu en voor in de toekomst zoveel baat bij hebben. Voor nu dat ze de liefde voelen en ze zichzelf kunnen zijn. Voor later dat ze kunnen ontwikkelen naar wie ze graag willen zijn zodat ze straks het beste mee kunnen komen in de maatschappij. 

 

Voorbereid zijn op de toekomst is ook juist waar wij mee bezig zijn. Wij bieden een abonnement aan waarbij u maandelijks spaart voor de beurten die in de toekomst uitgevoerd moeten worden. Hierbij hoeft u dus niet om de zoveel jaar op zoek naar een schilder maar dat regelen wij voor u! 

 

Kom nu in actie voor deze kinderen! U wilt straks toch ook nog doktoren, juffen, advocaten, stratenmakers en schilders hebben?! 

 

Als u ook in actie komt en lekker naar buiten gaat om van het lenteweer te gaan genieten, bekijk dan ook gelijk even het schilderwerk van uw woning. Is deze aan een schilderbeurt toe en wilt u het ook voor in de toekomst goed geregeld hebben, dan staan wij van: Eigenhuis Schilderplan voor u klaar. Uw schilderwerk gewoon goed geregeld hebben voor nu en voor de toekomst….kom in actie!

Zoeken per provincie

Groningen
Friesland
Overijssel
Zeeland