Keurmerk voor schilders

n Nederland zijn er verschillende schilderskeurmerken die aangeven dat een schildersbedrijf voldoet aan bepaalde kwaliteitsnormen en vakmanschap. Hieronder vind je een overzicht van enkele bekende Nederlandse schilderskeurmerken:

  1. Keurmerk Kwaliteitsvakman: Dit keurmerk wordt toegekend aan vakmannen die voldoen aan strenge eisen op het gebied van kwaliteit, service en garantie. Het biedt zekerheid en vertrouwen aan de klant.
  2. Betere Schilder: Het Betere Schilder-keurmerk is een onafhankelijk keurmerk voor schildersbedrijven. Schilders met dit keurmerk worden regelmatig gecontroleerd op vakmanschap, betrouwbaarheid en financiële stabiliteit.
  3. OnderhoudNL Garantie: Dit keurmerk staat voor vakmanschap, service en garantie. Bedrijven met OnderhoudNL Garantie voldoen aan hoge kwaliteitseisen en bieden extra zekerheid voor de klant.
  4. Erkend Betere Schilder: Dit keurmerk is een variant van het Betere Schilder-keurmerk. Schildersbedrijven met de titel ‘Erkend Betere Schilder’ hebben aangetoond dat ze vakwerk leveren en zich houden aan de afgesproken garantievoorwaarden.
  5. AF-erkend: De AF-erkenningsregeling is een keurmerk voor schilders-, onderhouds- en glaszetbedrijven. Het waarborgt de kwaliteit, vakmanschap en service van de aangesloten bedrijven.

Het is belangrijk om te vermelden dat elk keurmerk zijn eigen specifieke eisen en voorwaarden heeft. Het is verstandig om bij het selecteren van een schildersbedrijf te controleren welk keurmerk ze hebben en wat dit keurmerk precies inhoudt. Het kan je helpen om een betrouwbare en kwalitatieve schilder te vinden die aan jouw verwachtingen voldoet.

Zoeken per provincie

Groningen
Friesland
Overijssel
Zeeland