Even voorstellen: Jeff Pleket

Welkom Jeff! Begin dit jaar is Jeff het team van Eigenhuis Schilderplan komen verstreken. De hoogste tijd om hem aan u voor te stellen. Maak kennis met Jeff Pleket.

Stel je eens voor, wie is Jeff en wat doet hij zoal?

Ik zal mijzelf even voorstellen. Ik ben Jeff Pleket, 60 jaar jong en kom uit Apeldoorn. Al ruim 36 jaar getrouwd met Rian en vader van 3 zonen. Ik mag zeggen dat ik optimistisch en vrolijk in het leven sta. Al van jongs af aan ben ik naast schilderen bezig met voetbal. Met name AVV Columbia, dat is mijn club! Naast actief voetballen, wat overigens alweer een paar jaar geleden is :), heb ik ruim 20 jaar in het bestuur van de club gezeten. Nu ben ik nog met veel plezier actief in de sponsorcommissie.

Leuk hoor! En waarom heb je gekozen voor werken in een schildersbedrijf?

Mijn vader had een eigen schildersbedrijf, dus je zou kunnen zeggen dat ik ben geboren met mijn voeten in de verf. Door zijn passie en dat we het thuis elke dag van dichtbij meemaakte, ben ik ook het schildersvak ingerold. Inmiddels heb ik ruim 30 jaar ervaring als schilder en ondernemer in ons prachtige vak. De afgelopen jaren heb ik een uitstap gemaakt naar andere branches. Maar ja, als er eenmaal verf door je aderen stroomt… Daarom ben ik heel blij dat ik bij Eigenhuis Schilderplan weer terug ben ik in het schilder vak. 

Vanaf februari dit jaar ben ik begonnen bij Eigenhuis Schildersplan. Ik houd mij vooral bezig met planning en contact met onze Eigenhuis Schilders. Maar daarnaast ook klantcontact, dus kan het maar zo zijn dat u mij aan de telefoon krijgt om te overleggen over welk onderhoudsschema het beste bij uw woning past. Ik heb er heel veel zin in om weer met schilderwerk bezig te zijn. 

Waarover heb je de laatste tijd nog flink gelachen op het werk?

Iedere dag wordt er onderling op kantoor veel gelachen met elkaar. Ook als ik bij de Eigenhuis Schilders op de klussen kom, zijn er vaak vrolijke gezichten. Ik geniet er van om met mensen en schilderwerk bezig te zijn. De hilarische momenten zullen vast niet lang op zich laten wachten!

Tot slot, welke onderhoudstip wil je onze Eigenhuis Schilderplan abonnees meegeven?

Stel het uitvoeren van uw schilderwerk niet te lang uit. Als u niet tijdig onderhoud, dan wordt het voorbereidende werk alleen maar meer. En dat betekent dat er meer tijd nodig is om het te herstellen, en dat kost weer meer geld… Kortom, wees er tijdig bij! Daarbij kan het onderhoudsplan van Eigenhuis Schilderplan u helpen. Tijdig schilderwerk, per maand betaald en uitvoering op vaste momenten. De aankomende jaren bent u verzekerd van een mooi en goed resultaat van het schilderwerk aan uw woning. Wie weet spreken we elkaar binnenkort. 

Welkom Jeff Pleket Eigenhuis Schilder plan

Klik op de namen om meer te lezen om over onze Eigenhuis Schilders Esmee van Straalen, Laurens van Dijk, Peter Gangelhof, Peter Geurts, Leo Gorree, Geurt Aangeenbrug, Arie van der Vlist, Jos Vermeulen, Gerard van Loenen, Gert de Bruin, Michiel Spanjersberg, Michel Velthuizen, Tony van Dommelen, Ricardo Herrera, Jan Molenaar, Mario Asselman, Tim van Vegten, Shane van Essen en Donny Pronk.

Zoeken per provincie

Groningen
Friesland
Overijssel
Zeeland